De nieuwe E-Klasse

Dynamiek in zijn puurste vormDe E-Klasse

Met meer dan 14 miljoen limousine en Estate modellen geleverd sinds 1946, is de E-klasse het best verkochte model van Mercedes-Benz en wordt hij erkent als 'de Ster van het merk'. Vandaag de dag beschikken 1,2 miljoen mensen over het meest recente model van de E-Klasse Limousine of Estate. 


Nieuwe modellen

We presenteren u drie nieuwe modellen: de Estate, de Limousine en de Allroad. Alle drie de modellen hebben een grote update gekregen. Zo beschikken deze nieuwe modellen over onder andere het nieuwe MBUX-infotainmentsysteem, een nieuwe generatie assistentiesystemen, vernieuwd stuurwiel, een nog dynamischer design en meer comfort voor rijder en passagiers. Allen zullen ook als plugin-hybride beschikbaar komen. De nieuwe E-klasse zal vanaf de zomer van 2020 beschikbaar komen.


Nieuw design

De nieuwe vormen zijn niet te missen. Zo beschikt de All-Terrain variant over visuele aspecten van de SUV modellen en krijgen de Limousine en Estate variant een nieuw ontworpen grille en voorbumper. Ook nieuwe koplampen en achterlichten vallen op, evenals het Avantgarde-Line Exterieur-pakket, dat als standaard geleverd wordt.


 

Wilt u meer weten over de nieuwe E-Klasse?


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart