De nieuwe CLA


CLA CoupéReserveer hier alvast uw proefrit

Proefrit reserveren

Offerte opvragen


CLA Shooting Brake


Alles wat u zo bijzonder maakt.

Het design straalt op u af. De performance geeft uw leven vaart. En de interface spreekt uw taal.

De nieuwe Mercedes-Benz CLA is te bestellen vanaf medio mei 2019 en verkrijgbaar vanaf september 2019.


De nieuwe CLA is een auto als geen ander. Het volgt geen trends en het is zeker niet voor iedereen. Maar als u op zoek bent naar een dynamisch ontwerp en geavanceerde technologie, is de nieuwe CLA misschien iets voor u. Het uitwendige ontwerp heeft alle elementen die een auto opmerkelijk maken, op zijn zachtst gezegd. Een geheel nieuw ontwerp van de haaienneus, een diamantgrille en nieuw gedefinieerde lijnen maken het bijna onmogelijk om het niet op te merken. Het interieur van de nieuwe CLA is een plek waar je achterover kunt leunen, ontspannen en gewoon jezelf kunt zijn. Het heeft verschillende functies om het u extra comfortabel te maken, plus alle aandacht voor detail die u van een Mercedes-Benz mag verwachten.


Neem de controle met MBUX

Dat staat voor Mercedes-Benz User Experience. Met de nieuwe CLA Coupé kunt u net zo communiceren als met een van uw vrienden. Met natuurlijke spraak, touch of intuïtieve gebaren. Maar altijd op de manier zoals u dat wilt. De nieuwe CLA wordt geleverd met deze volledig intuïtieve Mercedes-Benz gebruikerservaring (MBUX). Dit systeem zorgt er voor dat de bestuurder minder snel is afgeleid tijdens het autorijden. Tegelijkertijd zijn ook draadloze updates mogelijk.


Tot de verdere voordelen behoren de breedbeeld-cockpit met hoge resolutie met touchscreen-bediening, een navigatiedisplay met augmented reality-technologie en intelligente stembediening met natuurlijke spraakherkenning, die wordt geactiveerd met het trefwoord "Hey Mercedes". Hierna kunt u op talloze manieren een vraag stellen. Zo begrijpt het systeem de vraag "Wordt het morgen mooi weer?" maar ook "Welke temperatuur wordt het morgen?". Het systeem zal in beide gevallen meer informatie over het weer geven. MBUX wordt gebruikt in de gehele nieuwe generatie compacte auto's van Mercedes-Benz. Het hoogtepunt is het uitgebreide touch-bedieningsconcept - de combinatie van een touchscreen, touchpad op de middenconsole en Touch-Control-knoppen in het stuurwiel.


Aandrijving: het begint met een krachtige motor

De CLA wordt geïntroduceerd als CLA 250, met een krachtige viercilinder (165 kW/225 pk, 350 Nm) en een 7G-DCT automatische transmissie met dubbele koppeling (gecombineerd verbruik: 6,3-6,1 l/100 km, gecombineerde CO2-uitstoot: 143-140 g/km). Als de CLA in mei op de markt komt, zal er een uitgebreide reeks benzine- en dieselmotoren leverbaar zijn, met een handgeschakelde of automatische transmissie en met vierwielaandrijving 4MATIC.


Vanaf nu is deze ster bestelbaar bij Smeets Autogroep!

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart