De nieuwe B-klasse


Reserveer hier alvast uw proefrit

Proefrit reserveren


Bekijk de Private Lease tarieven!


Bekijk onze voorraad B-Klasses


Profiteer tijdelijk van extra voordeel op uw nieuwe B-Klasse!

De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse is er. Dynamischer, comfortabeler en veiliger dan ooit tevoren.

De nieuwe B-Klasse is nu betaalbaarder dan ooit: vanaf € 32.676 of € 459 per maand.


Kom langs en bewonder de nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse.
Meer Sports in de Tourer

De nieuwe B-Klasse legt de nadruk op sport in de Sports Tourer. Hij ziet er dynamischer uit dan zijn voorganger en biedt meer rijdynamiek in combinatie met nog meer comfort. 

De designers kregen de opdracht om van de nieuwe B-Klasse een opvallende verschijning te maken in de wereld van de MPV’s. Die opdracht werd op succesvolle wijze uitgevoerd, met een lange wielbasis (2.729 mm), korte overhangen voor en achter, een wat lagere daklijn en grotere velgen in de maat 16 tot 19 inch. Al deze aspecten zorgen voor dynamische proporties. Het relatief lage, progressieve front met vloeiende overgang van de motorkap naar de A-stijlen en de voorruit onderstreept net als de gespierde schouderpartij het sportieve uiterlijk.


Daarnaast is deze auto voorzien van het zelflerende MBUX; de intuïtieve user interface van het MBUX multimediasysteem is baanbrekend. Tot de sterke eigenschappen behoren de heldere weergave, de “Hey Mercedes” spraakbediening, het standaard touchscreen en functies als MBUX Augmented Reality. 


De nieuwe B is veiliger dan ooit tevoren; Dankzij de moderne rijassistentiesystemen heeft de B-Klasse een van de hoogste actieve veiligheidsniveaus in het segment, met functies die zijn overgenomen van de S-Klasse. Daarnaast is het interieur ruimer, terwijl de motoren zuiniger en milieubewuster zijn. Ook maakt een achttraps transmissie met dubbele koppeling zijn debuut.


Vanaf nú is deze ster bestelbaar bij Smeets Autogroep!


Klik hier voor meer informatie

 

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart