De nieuwe A-Klasse

Op 2 februari vond de wereldpremière van de vierde generatie A-Klasse plaats in Amsterdam. De nieuwe A-Klasse zal vanaf 11 mei in onze showrooms te vinden zijn en is vanaf nu bestelbaar. U rijdt de nieuwe A-klasse al vanaf € 30.695. 
De nieuwe A-klasse bevat een groot aantal veiligheidssystemen. Zo is de cruise control gekoppeld aan het navigatiesysteem, waardoor de auto de snelheid aan kan passen aan bochten. Ook is de auto in staat om semi-autonoom te rijden dankzij de radarsystemen en camera’s. De nieuwe vijfdeurs A-klasse is iets gegroeid t.o.v. zijn voorganger waardoor er binnenin meer ruimte is. Later dit jaar wordt de sedan ook geïntroduceerd. De A-klasse zal standaard voorwielaandrijving hebben, maar is ook leverbaar met vierwielaandrijving. 


Nieuw infotainmentsysteem

In de nieuwe A-klasse zal voor het eerst het nieuwe infotainment-systeem van Mercedes-Benz, genaamd MBUX (Mercedes-Benz User Experience), geïntegreerd worden. Dit unieke infotainmentsysteem werkt op o.a. spraakcommando’s. MBUX wordt standaard geleverd met twee 7’’ displays, twee 10.3’’ schermen zijn optioneel.

Keuze uit 4 motoren


A160: 107pk (bestelbaar vanaf juni 2018, leverbaar 2e helft 2018)

A200: 165pk
A250: 224pk

A180 d 115pk 

Er zal later ook een AMG-variant beschikbaar komenWij houden u graag op de hoogte van de prijzen en overige ontwikkelingen!


Interesse?
Heeft u interesse in de nieuwe A-klasse? Meld u dan via onderstaand formulier aan en wij houden u op de hoogte!