De A-Klasse (2018)


U rijdt deze Mercedes-Benz A-klasse al vanaf € 30.695. 
De Mercedes-Benz A-klasse (2018) is er, just like you! Deze nieuwste versie is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. In technisch opzicht gaat deze A-klasse niet alleen op kop dankzij MBUX (Mercedes-Benz User Experience), maar ook dankzij een aantal functies die tot nu toe waren voorbehouden aan het topsegment. Alle uitvoeringen van deze A-Klasse worden aangedreven door nieuwe, zuinige diesel- en benzinemotoren en hoewel de sportieve uitstraling behouden is gebleven, is het praktische gebruiksgemak toegenomen.


Veiligheidssystemen


De A-klasse (2018) bevat een standaard een groot aantal veiligheidssystemen en is verder uit te breiden naar wens. Zo zijn actieve remassistent, actieve spoortassistent en snelheidslimietassistent standaard aanwezig. Ook de achteruitrijcamera mag voor de nodige veiligheid niet ontbreken. Daarnaast zijn de dodehoekassistent, rijassistent en het parkeerpakket met 360-camera.


Motoren


De A-klasse is verkrijgbaar met de A 160, A 200 en A 250 (benzine) of A 180 (diesel) motorvariant.
De AMG variant wordt op een later moment nog verwacht.


MBUX


Deze A-klasse krijgt als eerste model het nieuwe infotainment-systeem van Mercedes-Benz, genaamd MBUX (Mercedes-Benz User Experience), geïntegreerd worden. Dit unieke infotainmentsysteem werkt op o.a. spraakcommando’s 'Hey Mercedes, zet de verwarming iets zachter'. Je kunt dus echt praten met de A-klasse. MBUX wordt standaard geleverd met twee 7’’ displays, twee 10.3’’ schermen zijn optioneel.'De top is die je in de compacte middenklasse kunt bereiken'

Opvallende conclusies uit recent vergelijkend onderzoek van Autoweek tussen een Audi A3, BMW 120I en Mercedes-Benz A200
"De Mercedes A-Klasse beschikt over systemen die we nog niet eerder zagen"; aldus de onderzoekers van Autoweek.
Ga naar de actuele voorraad

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart