C-Klasse Facelift


De gefacelifte C-Klasse is gepresenteerd in zowel Sedan als Estate en wordt in juni in de showroom bij Smeets Autogroep verwacht. Wanneer wij de precieze data en prijzen hebben plaatsen we ze direct op deze pagina. 


De nieuwe C-Klasse is vooral gericht op design en comfort. De LED-koplampen zijn nieuw, samen met de mogelijkheid om semi-autonoom te rijden onder bepaalde omstandigheden dankzij het Intelligent Drive System. Ook de bumper en grille van zowel de Sedan als de Estate is herontworpen waardoor de auto een volledig vernieuwde uitstraling heeft. Ook zijn er nieuwe lichtmetalen velgen verkrijgbaar bij de C-Klasse Facelift.


Bediening via stuur en touchpad

De aanraakgevoelige buttons op het stuur zorgen ervoor dat de cruise-control elk moment nog gemakkelijker bediend kan worden. Het nieuwe infotainmentsysteem dat we ook in de A-Klasse terugzien is te besturen via een touchpad. Extra comfort is onder andere terug te zien in het nieuwe climate control systeem (eventueel met parfumering) en in de stoelen inclusief mogelijkheid tot verwarming, ventilatie en massage.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart