Mercedes-Benz Classics


 

Ze maakten deel uit van ons dagelijks leven, werden een symbool van onze cultuur, verlevendigden de straten en inspirerende generaties. Ze zijn onderdeel van onze geschiedenis en nog steeds te vinden op de wegen van vandaag: De Mercedes-Benz Young Classics.

 

Als uitvinder van de automobiel heeft Mercedes-Benz een historie als geen ander. Al 125 jaar biedt de ster met unieke innovaties en een tijdloze elegantie de weg naar de toekomst van de auto. Met een Mercedes-Benz Classic kan iedereen de traditie én mythe van Mercedes-Benz zelf beleven!

 

Service en parts voor uw Classic.
Een speciale Mercedes-Benz verdient natuurlijk een speciale service! Om de dienstverlening voor bezitters van een Mercedes-Benz Classic Car te optimaliseren is besloten om wereldwijd, door de fabriek streng geselecteerde, partners van het Mercedes-Benz Classic Center te Fellbach aan te stellen. Smeets Autogroep is er daar één van!

 

Wij richten ons hierbij vooral op de zogenaamde Young Classics: auto’s uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Op het gebied van deze auto’s hebben wij alle kennis en specialisaties in huis om alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, geheel in eigen beheer te verrichten.

 

Wilt u meer weten over de expertise en service op het gebied van (Young) Classics, neem dan contact op met een van onze specialisten:

Voor onderhoud en reparatie

Edwin Meijers

Telefoon:   045 560 99 00

E-mail: E.Meijers@smeets.ag

 

Voor onderdelen en accessoires

Tim Janssen

Telefoon:   045 560 99 00

Telefoon:   06 463 121 52

E-mail: T.Janssen@smeets.ag

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart