Meedenkende werkgever

Joey Willebrands - Monteur Bedrijfswagens


'Mijn naam is Joey Willebrands, bedrijfswagenmonteur bij Smeets Autogroep in Eindhoven. Sinds 1 februari 2018 ben ik in dienst bij Smeets, en het bevalt mij goed! In teamverband werken voor een prachtig merk, dat is toch top!


Smeets Autogroep investeert in haar personeel, en biedt verschillende cursussen aan. Zo volg ik opleidingen bij Mercedes-Benz NL en ben ik nu sterambassadeur. Als je iets wilt leren, dan kan dat gewoon. Bij Smeets wordt er met je meegedacht.


Afgelopen juni (een week voor mijn geplande vakantie) heb ik een ernstig ongeluk gehad met mijn eigen auto. Ik ben van de weg geraakt met een auto total loss en een week revalideren in het ziekenhuis tot gevolg. Hierdoor had ik ook een probleem, omdat ik eigenlijk met de auto op vakantie zou gaan naar Italië. De directeur kreeg dit te horen en heeft mij persoonlijk opgebeld om mij voor de vakantieperiode een auto van de zaak aan te bieden. Hierdoor kon ik de vakantie naar Italië met het gehele gezin gewoon door laten gaan. Het was een top vakantie, die na het ongeluk erg goed uitkwam. Ook na mijn vakantie mocht ik de auto blijven gebruiken totdat ik weer zelf een nieuwe had gevonden. Een top gebaar waar ik Smeets heel dankbaar voor ben!'


Bekijk de actuele vacatures


Terug

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart