Leasen & Financiering

Mercedes-Benz Financial biedt lease oplossingen voor zowel zakelijke klanten (Operationele lease & Financiële lease) als particuliere klanten (Privélease). Met leasen kiest u altijd voor zekerheid en gemak, zodat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz. Wij willen u dan ook graag adviseren over welke financieringsvorm het beste bij u past. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Zakelijke markt - Operationele & Financiële lease


Operationele Lease


Mercedes-Benz Financial zorg voor de aankoop van de door u samengestelde Mercedes-Benz. U ontvangt, over een vooraf afgesproken periode, het gebruiksrecht van de Mercedes-Benz waardoor u de auto in feite huurt. Mercedes-Benz Financial is de juridisch en economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat de Mercedes-Benz bij ons op de balans staat, en niet bij u. Aan het einde van de looptijd kunt u ervoor kiezen om uw auto in te leveren en een nieuwe Mercedes-Benz te leasen. Of u kiest voor het overnemen van de auto tegen een vooraf afgesproken, koopoptie.Financiële Lease

Met financiële lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. Bovendien wordt u, na het voldoen van de laatste termijn, eigenaar van de auto. Voor taxi-ondernemers bestaat de mogelijkheid tot investeringsaftrek.


Bij financiële lease kunt u ervoor kiezen om de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief BTW volledig te financieren. De BTW dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Daarnaast is het mogelijk om een extra aanbetaling te doen (wellicht verkregen uit de inruil van uw huidige auto). U kunt het maandbedrag verder verlagen door een slottermijn in het contract op te nemen. Dit is een restantbetaling aan het einde van het contract die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. 


Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes- Benz kunt u naast de financiering ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals de Mercedes-Benz autoverzekering, een servicecontract en een SterGarantie (verlengde garantie). U betaalt tijdens de vooraf overeengekomen looptijd elke maand een vast bedrag.Privélease of Huurkoop


Privélease

Met Mercedes-Benz Privélease rijdt u voor één vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz, zonder grote investering. U geniet van de veiligheid en het comfort van Mercedes-Benz, inclusief alle services, zoals reparatie & onderhoud, zomer-banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer. Daar hoeft u zelf niets voor te doen: dat regelen wij allemaal centraal voor u. Wij noemen dit Privélease.

U rijdt zowel zakelijk als privé, u hoeft geen kilometeradministratie bij te houden, bovendien heeft u als particulier geen fiscale bijtelling! U bepaalt zelf wat u maandelijks betaalt, dat is namelijk afhankelijk van de looptijd van het contract, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en een eventuele aanbetaling. Vervolgens bepaalt u zelf in welke Mercedes-Benz u wilt rijden en hoeft u zelf alleen nog maar de brandstof te regelen, wij zorgen voor de rest.


Bekijk onze Privélease tarieven


Huurkoop

Een huurkoopfinanciering kunt u volledig op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. Het maandbedrag kunt u verlagen door een aanbetaling of slottermijn op te nemen en de periode van uw overeenkomst bepaalt u zelf. De slottermijn (restantbedrag) is maximaal gelijk aan de vooraf ingeschatte inruilwaarde van uw Mercedes-Benz. Het maandbedrag kan nog verder teruggebracht worden met een aanbetaling of de inruil van uw huidige auto.


Een huurkoopfinanciering bestaat altijd uit rente en aflossing. Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes- Benz kunt u naast de huurkoop ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals de Mercedes-Benz autoverzekering, een servicecontract en een SterGarantie (verlengde garantie).        


Interesse om persoonlijk meer informatie te ontvangen over onze lease- en financiermogelijkheden?

Maak dan eenvoudig een afspraak met een van onze verkoopadviseurs
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart