FinanciŽle lease

 

Met financiŽle lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. Bovendien wordt u, na het voldoen van de laatste termijn, eigenaar van de auto. Voor taxi-ondernemers bestaat de mogelijkheid tot investeringsaftrek.


Bij financiŽle lease kunt u ervoor kiezen om de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief BTW volledig te financieren. De BTW dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Daarnaast is het mogelijk om een extra aanbetaling te doen (wellicht verkregen uit de inruil van uw huidige auto). U kunt het maandbedrag verder verlagen door een slottermijn in het contract op te nemen. Dit is een restantbetaling aan het einde van het contract die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. 


Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes- Benz kunt u naast de financiering ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals de Mercedes-Benz autoverzekering, een servicecontract en een SterGarantie (verlengde garantie). U betaalt tijdens de vooraf overeengekomen looptijd elke maand een vast bedrag.


Interesse om persoonlijk meer informatie te ontvangen over onze lease- en financiermogelijkheden?

Maak dan eenvoudig een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.


Contactgegevens 


Meer over FinanciŽle Lease Bereken uw maandbedrag

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart