• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Lease & Financiering

  •  

Lease & Financiering

 


In deze alsmaar complexer wordende wereld zorgt Smeets Mercedes-Benz voor uw intelligentere mobiliteitsoplossingen. Want waarom zou u een auto kopen als u ook mobiliteit kunt leasen? Mercedes-Benz Select & Drive is de nieuwe overkoepelende naam voor alle leaseproducten en diensten van Mercedes-Benz die uw leven (zakelijk en privé) comfortabeler maken.

Hoe werkt het?

  • Selecteer uw Mercedes-Benz,
  • Selecteer Private lease, Financial lease of Operational lease,
  • Selecteer de looptijd,
  • Selecteer de kilometrage per jaar,
  • Selecteer eventuele additionele servicecomponenten.

Private lease

Met Mercedes-Benz Privélease rijdt u voor één vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz, zonder grote investering. U geniet van de veiligheid en het comfort van Mercedes-Benz, inclusief alle services, zoals reparatie & onderhoud, zomerbanden, verzekering, motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer. Daar hoeft u zelf niets voor te doen: dat regelen wij allemaal centraal voor u. Wij noemen dit privélease.

Financial lease

Met financiële lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. Bovendien wordt u, na het voldoen van de laatste termijn, eigenaar van de auto. Voor taxi-ondernemers bestaat de mogelijkheid tot investeringsaftrek.


Bij financiële lease kunt u ervoor kiezen om de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief BTW volledig te financieren. De BTW dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Daarnaast is het mogelijk om een extra aanbetaling te doen (wellicht verkregen uit de inruil van uw huidige auto). U kunt het maandbedrag verder verlagen door een slottermijn in het contract op te nemen. Dit is een restantbetaling aan het einde van het contract die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen.

Operational lease

Mercedes-Benz Financial Services zorgt voor de aankoop van de door u samengestelde Mercedes-Benz. U ontvangt, over een vooraf afgesproken periode, het gebruiksrecht van de Mercedes-Benz waardoor u de auto in feite huurt. Mercedes-Benz Financial is de juridisch en economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat de Mercedes-Benz bij ons op de balans staat, en niet bij u. Aan het einde van de looptijd kunt u ervoor kiezen om uw auto in te leveren en een nieuwe Mercedes-Benz te leasen. Of u kiest voor het overnemen van de auto tegen een vooraf afgesproken koopoptie.

BEREKEN UW MAANDBEDRAG

U berekent met de online calculator snel en eenvoudig een maandbedrag voor een zakelijke financiering (Financiële lease) of een particuliere financiering (Huurkoop). Zo weet u precies wat uw Mercedes-Benz u per maand kost.

 

Waar bent u naar op zoek?