MercedesCard

Wereldwijd betaalgemak

 

De MercedesCard is een ideale metgezel voor frequente reizigers. Met deze creditcard kunt u overal ter wereld moeiteloos betalen en geld opnemen. Zo heeft u altijd voldoende geld achter de hand, zonder dat u zich iets van openingstijden hoeft aan te trekken. Een MercedesCard is namelijk niet alleen een internationaal betaalmiddel, maar u kunt tevens met uw pincode geld opnemen bij ruim 1 miljoen geldautomaten.

 

Een MercedesCard maakt uw leven daarnaast aangenamer. Met de kaart beschikt u namelijk over een groot aantal voorzieningen die niet voor iedere creditcardhouder geldt. Zo kunt u ervoor kiezen uw uitgaven gespreid terug te betalen. Dit biedt extra financiële vrijheid op het moment dat u die nodig heeft.

 

Tot slot geniet u als MercedesCard-houder het volste vertrouwen. Zo houden hotels, als u bij een boeking uw kaartnummer en vervaldatum doorgeeft, gegarandeerd een kamer voor u vast en hoeft u bij de meeste internationale autoverhuurbedrijven geen contante borg te betalen. Zoals gezegd, het gaat ons om uw comfort!

 

De MercedesCard is nu het eerste jaar gratis.


Meer informatie over de MercedesCard

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart