• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Verbouwing Heerlen

  •  

Verbouwing Heerlen

 

 De nieuwe EQT biedt actieve gezinnen een aantrekkelijke instap in de volledig elektrische wereld van Mercedes-Benz. De compacte elektrische MPV combineert een ruim interieur met grote veelzijdigheid. Ontdek de EQT.

 De nieuwe EQT. Vol energie.


Met zijn Black Panel-grille met centrale ster is nieuwe EQT direct herkenbaar als lid van de Mercedes-EQ familie. De elektrische MPV combineert compacte buitenafmetingen met veel interieurruimte en een praktische actieradius tot 282 km. Dankzij de ruimtebesparende inbouw van de batterij in de bodemplaat heeft hij niet alleen een gunstig laag zwaartepunt, maar biedt hij ook veel variabiliteit en functionaliteit in het interieur. En voor wie nog meer ruimte nodig heeft: de EQT komt ook met lange wielbasis.

 Flexibel in alle opzichten.


Hoeveel plezier elektrisch rijden met een EQT oplevert, valt al aan een blik in het interieur af te lezen. Het lederen stuurwiel ligt aangenaam in de hand en de bekleding in lederlook ARTICO/microvezel MICROCUT is fraai en slijtvast. Bovendien geniet u met MBUX van een multimediasysteem dat intuïtief kan worden bediend. Ook handig: de achterbank kan op de benodigde ruimte worden afgestemd – met tot drie zitplaatsen of met wegklapbare rugleuningen voor extra bagageruimte. Bovendien kunt u de volledige bank 150 mm naar voren verplaatsen en zo kiezen voor meer laadruimte of meer beenruimte achter.

 Highlights van de standaarduitrusting.


De EQT is standaard rijk uitgerust en biedt talrijke mogelijkheden om uw persoonlijke EQT te creëren. De uitgebreide standaard veiligheidsuitrusting maakt rijden nog veiliger en omvat onder meer 7 airbags, inclusief middenairbag. De actieve remassistent, de dodehoekassistent, de actieve spoorassistent en de snelheidslimietassistent dragen bij aan het verminderen van gevallen en maken rijden relaxter. ATTENTION ASSIST waarschuwt op tijd voor oververmoeidheid bij lange ritten. Ook de koplampen en ruitenwissers worden automatisch geregeld bij slechte zicht- en weersomstandigheden.  

Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?