• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

   De EQS SUV: de luxe SUV opnieuw uitgevonden

   De nieuwe EQS SUV

  Met de luxe limousine EQS en de sportieve businesslimousine EQE is Mercedes-Benz ook in de hogere segmenten een nieuw, volledig elektrisch tijdperk ingegaan. Op korte termijn volgt de EQS SUV, de derde modelserie die is gebaseerd op het platform dat speciaal is ontwikkeld voor elektrovoertuigen. De SUV heeft een avant-gardistisch en luxueus interieur dat veel ruimte, comfort en connectiviteit biedt aan maximaal zeven passagiers

   Volop ruimte en comfort voor maximaal zeven inzittenden

  De nieuwe EQS SUV deelt zijn lange wielbasis (3.210 mm) met de EQS Limousine, maar is ruim 20 cm hoger.
  De royale SUV-afmetingen en de voordelen van het purpose-design, dat is gebaseerd op het elektroplatform, resulteren in een zeer ruim interieur. Optioneel zijn een derde zitrij met twee extra afzonderlijke stoelen en veel comfortuitrustingen voor alle passagiers leverbaar.


   De uitrustingshighlights DIGITAL LIGHT en head-up display

  De koplamptechnologie DIGITAL LIGHT (optie) maakt innovatieve functies mogelijk, zoals de projectie van geleidingslijnen of waarschuwingssymbolen op de weg. Andere uitrustingshighlights zijn de head-up displays, die in twee formaten leverbaar zijn. Het grote augmented reality head-up display (AR-HUD) toont relevante informatie en acties driedimensionaal in de huidige rijsituatie. De technologie achter DIGITAL LIGHT en AR-HUD is bekend van videoprojectoren.

   De navigatie met Electric Intelligence

  De naam zegt het al: navigatie met Electric Intelligence. Het systeem plant de snelste en meest comfortabele route, inclusief laadstops, op basis van tal van factoren en reageert dynamisch op bijvoorbeeld files of een verandering in rijstijl. De navigatie met Electric Intelligence is slim: het systeem berekent zelfs de verwachte laadkosten voor een laadstop. Bovendien kan de klant de geplande routes individueel bewerken door favoriete laadstations langs de route toe te voegen of voorgestelde laadstations uit te sluiten.

  Video

  Proefrit Download brochure Download prijslijst Configureren

  Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

   

   

  Waar bent u naar op zoek?