• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

  De nieuwe E-Klasse Cabriolet: intelligence becomes exciting.

  Exterieur: open voor alles dat de dag te bieden heeft.

  De nieuwe E-Klasse Cabriolet is herkenbaar aan zijn nieuwe front. De koplampunits met alle lichtfuncties achter één glas, zijn echte blikvangers. Dankzij vloeiende lichtelementen behoudt het nieuwe model zijn karakteristieke ‘vier-ogen-gezicht’. LED-dimlicht is standaard op alle modellen - volledige LED-verlichting is optioneel. Andere herkenningspunten zijn de nieuwe bumper, grotere luchtinlaten, gewijzigde achterlichten en de sterk geprononceerde wielkasten achter.

  De afzonderlijke lijnen van de nieuwe E-Klasse Cabriolet zijn gereduceerd tot een minimum. Daardoor ontstaat het puristische design, dat een understatement is en tegelijkertijd sportiviteit uitstraalt. De duidelijke vormgeving en de uitgebalanceerde breedte zorgen voor een krachtig ogend, fraai uiterlijk.

  Fraai interieur, hoogwaardige uitrusting.

  De minimalistische vormentaal van de nieuwe E-Klasse Cabriolet wordt naadloos in het interieur voortgezet. De gereduceerde lijnen stralen gedistingeerde sportiviteit uit, die er bovendien voor zorgen dat de nieuwe E-Klasse Cabriolet dynamisch oogt.

  In het verfijnde en perfect afgewerkte interieur van de nieuwe E-Klasse Cabriolet valt de nieuwe middenconsole direct op. De keuzehendel van de automatische transmissie is achter het stuur geplaatst. De analoge klok en de gewijzigde uitstroomopeningen voor de ventilatie vormen stijlvolle accenten. De E-Klasse Cabriolet heeft een perfect geïsoleerde softtop. Daardoor is het geluidsniveau ongekend laag, ook bij hoge snelheden. Optioneel is AIRCAP leverbaar. Bij open rijden en snelheden boven 40 km/h komt aan de bovenzijde van de voorruit automatisch een windschot tevoorschijn. Dit beperkt wervelingen in het interieur. Het windschot tussen de hoofdsteunen reageert automatisch op het aantal inzittenden en past daarop de positie van de lamellen aan. 

  AIRSCARF nekverwarming is ook leverbaar.

  Intelligent Drive: assistentie van topklasse.

  Evenals de nieuwe E-Klasse Limousine- en Estate-modellen, maken de vernieuwde Coupé en Cabriolet gebruik van het Intelligent Drive-concept waarbij nieuwe en verbeterde assistentiesystemen nauw met elkaar samenwerken en op die manier zowel comfort als veiligheid dienen. Een geavanceerde, in de voorruit geplaatste stereocamera vervult daarbij een sleutelrol. De elektronische ogen ervan ‘herkennen’ wegmarkeringen en verkeersborden. Bewegende objecten als voetgangers en auto’s (ook kruisend verkeer) worden bovendien ‘geïnterpreteerd’. Standaard op alle modellen is COLLISION PREVENTION ASSIST. Dit waarschuwt de bestuurder via radarsensoren voor ongevalgevaar. De adaptieve remassistent helpt vervolgens bij het uitvoeren van de juiste remactie. Ook vermoeidheidsherkenning (ATTENTION ASSIST) is standaard. Het snelheidsbereik daarvan is verbreed en de gevoeligheid is nu instelbaar.

  Een overzicht van alle nieuwe en gewijzigde assistentiesystemen: 

  • DISTRONIC PLUS
  • BAS PLUS met Cross Traffic Assist
  • PRE-SAFE® Brake
  • PRE-SAFE® PLUS
  • Active Lane Keeping Assist
  • Adaptive Highbeam Assist Plus
  • Active Parking Assist
  • Traffic Sign Assist
  • 360-graden camera 

   Dealerveld

  Video

  Proefrit Download brochure Download prijslijst Configureren

  Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

   

   

  Waar bent u naar op zoek?