• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

  De CLA Coupé als trendsetters in het compacte segment met tal van nieuwe uitrustingen en een royale standaarduitrusting.

  Exclusief interieur met een hightech uitstraling, nieuwe kleuren en sierdelen

  Dé highlight in het interieur is het vrijstaande dubbele beeldscherm, met standaard een 7” en een 10,25” display. Twee 10,25” displays in widescreenlook zijn optioneel leverbaar. Ze bieden een holistische hightech ervaring en creëren een uitzonderlijk open, ruimtelijke architectuur. Het stuurwiel van de huidige generatie is standaard bekleed met nappaleder. Als alternatief is het multifunctionele sportstuur voor het eerst ook leverbaar in lederlook ARTICO. De nieuwe sierdelen in donkere carbonlook, bruin openporig lindehout of bruin microvezel MICROCUT (alleen AMG Line) verfraaien het interieur nog meer. Voor de AMG Line is voor het eerst ook het verwarmde stuurwiel leverbaar.

  Aanzienlijk uitgebreide uitrusting en vereenvoudigde aanbodstructuur

  Mercedes-Benz heeft de standaarduitrusting aanzienlijk opgewaardeerd en de aanbodstructuur nog nauwkeuriger afgestemd op de specifieke wensen van klanten. Zo omvat de standaarduitvoering van de beide nieuwe CLA-modellen naast het lederen stuurwiel en de led-koplampen tevens een grootlichtassistent, een achteruitrijcamera en het USB-pakket. Vanaf de uitrustingslijn Progressive zijn ook het parkeerpakket en het spiegelpakket standaard aan boord.

  MBUX van de nieuwste generatie en Burmester® sound system met Dolby Atmos

  De CLA Coupé is voorzien van de nieuwste generatie MBUX met nieuwe weergavestijlen: ‘Klassiek’ geeft alle relevante bestuurdersnformatie weer, ‘Sportief’ maakt indruk met de dynamische toerenteller en ‘Subtiel’ beperkt zich tot de meest essentiële zaken. Samen met de drie modi (Navigatie, Assistentie, Service) en de zeven kleurwerelden kunnen het combi-instrument en het centrale display tot in detail worden afgestemd op de wensen van de bestuurder en de situatie. Het centrale display biedt alle voorgaande functies zoals navigatie, media, telefoon, voertuig, etc. en kan als touchscreen comfortabel worden bediend.

  Proefrit Download brochure Download prijslijst Configureren

  Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

   

   

  Waar bent u naar op zoek?