• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

  De C-Klasse Cabriolet vult sportiviteit en rijplezier aan met een scherper design, digitaal combi-instrument en DYNAMIC BODY CONTROL-onderstel.

  Exterieurdesign: de uitstraling van sportiviteit en lifestyle.

  De uitstraling van de auto wordt vooral bepaald door zijn voor- en achterzijde en het design van de koplampen en achterlichten. Door het kenmerkende design met dynamische details en standaard dubbele uitlaat (bij benzinemotoren) oogt de achterzijde breed en dynamisch. Bijzondere highlights zijn de volledige led-achterlichten en de high-performance led-koplampen. Opvallende elementen zoals de nieuwe bumper en de standaard diamond grille geven de tweedeurs C-Klasse een individueel karakter.

  Interieurdesign: een fraaie uitstraling en vloeiende vormen.

  Het sportieve interieur met stoelen in integraallook kenmerkt zich door een nog fraaiere uitstraling en vloeiende vormen. De facelift heeft het interieur naar het digitale tijdperk gebracht. De Cabriolet beschikt standaard over een KEYLESS-GO startfunctie. De start-stoptoets heeft een turbinelook en de voertuigsleutel heeft een nieuw design. Het stoffen dak kan van binnenuit en van buitenaf worden bediend met de voertuigsleutel en de ‘openen’/’sluiten’-toetsen.

  Toekomstgerichte assistentiesystemen van S-Klasse niveau.

  De C-Klasse Cabriolet is voorzien van rijassistentiesystemen van Mercedes-Benz. Deze bieden ondersteuning en zorgen voor een hoger niveau van veiligheid. De verbeterde camera- en radarsystemen zorgen ervoor dat de auto semi-autonoom kan rijden in bepaalde situaties. Daarnaast wordt de snelheid aangepast aan bij het naderen van bochten, kruisingen of rotondes. De Cabriolet is voorzien van de uitgebreide actieve remassistent en de actieve stuurassistent met een actieve rijbaanwisselassistent en de actieve noodstopassistent.

  Video

  Proefrit Download brochure Download prijslijst Configureren

  Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

   

   

  Waar bent u naar op zoek?