• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

De Mercedes-Benz S-Klasse blinkt uit in efficiëntie en comfort. 

Exterieurdesign: uniek in het segment van luxe limousines.

Alle modellen beschikken over een prachtige grille: de versies met zes- en achtcilindermotoren hebben een grille met drie dubbele lamellen en verticale sierlijsten in hoogglanzend zwart. In combinatie met de MULTIBEAM LED-koplampen beschikt de S-Klasse over een exclusief designelement in de vorm van drie markante 'lichtfakkels'. De voorbumper met geprononceerde luchtinlaten en sportieve uitstraling is eveneens nieuw. Deze en andere features maken de S-Klasse uniek in het segment van luxe limousines. 

Interieurdesign: oogt als een kunstwerk.

Het interieur van de nieuwe S-Klasse wordt gekenmerkt door twee displays met hoge resolutie, allebei met een schermdiameter van 12,3 inch. De twee displays vormen optisch een widescreen cockpit. Net als voorheen maakt de interieurverlichting gebruik van energiebesparende leds met een lange levensduur. Dankzij 64 kleuren maakt de sfeerverlichting, die als optie kan worden uitgebreid, veel individuele instellingen mogelijk. De verlichting laat het interieur als een kunstwerk ogen.

Mercedes-Benz 560 S-Klasse E Lang.

De Mercedes-Benz 560 S-Klasse E Lang heeft een plugin-hybride aandrijflijn met een elektromotor en een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 563 pk. Het gemiddeld verbruik bedraagt 2,8 l/100km (1 op 35,7). De turbotechniek met onder meer een elektrische booster compressor en een geïntegreerde startdynamo staat garant voor een uitstekende souplesse zonder turbogat. De geïntegreerde startdynamo is verantwoordelijk voor de hybride functies, zoals de boost en energierecuperatie. De zescilinder lijnmotor biedt dezelfde prestaties als een achtcilindermotor, maar is tegelijkertijd veel zuiniger.

Een wereldprimeur: wellness tijdens het rijden.

Het ENERGIZING-comfortprogramma is een wereldprimeur voor serieauto’s. Deze optie koppelt tal van comfortsystemen in de auto aan elkaar. Het maakt gebruik van de functies van de automatische airconditioning (zoals de parfumeringsfunctie) en de stoelen (verwarming, ventilatie, massagefunctie), de verwarmde oppervlakken en de verlichtings- en muzieksfeer. Daarnaast stelt het inzittenden in staat om een specifieke wellness set-up te kiezen die past bij hun stemming en wensen. Het ENERGIZING-comfortprogramma kan op alle zitplaatsen worden ervaren.

Video

Proefrit Download brochure Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?