• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Of het nu gaat om outdooractiviteiten of een dag shoppen: de CLA Shooting Brake heeft ruimte voor spontaniteit.

Exterieurdesign: sportwagen met bagageruimte.

De CLA Shooting Brake is een imposante verschijning op de weg en heeft het typische Mercedes-Benz sportwagenuiterlijk. Dat komt onder meer door de smalle koplampen, de diep naar beneden doorgetrokken motorkap en de diamond grille. De tweedelige, smalle achterlichten en de in de achterbumper ondergebrachte kentekenplaat zijn kenmerkend voor de GT-achterzijde met soepele overgang tussen de achterbumper en de achterklep.

Interieurdesign: hightech en jeugdige avant-garde.

De CLA Shooting Brake heeft geen overkapping boven het dashboard, waardoor het vleugelvormige geheel zonder onderbreking van voorportier naar voorportier loopt. Het widescreen display is vrijstaand. Door de ‘sleuf’ aan de onderkant, lijkt het alsof het scherm zweeft. De sfeerverlichting in het interieur versterkt deze illusie. De drie luchtuitstroomopeningen ogen sportief dankzij de turbinelook, zelfs zonder de verlichting.

Digitaal huis op wielen: MBUX blijft leren.

Het MBUX-systeem heeft een zelflerende en innovatieve spraakbediening. Via het trefwoord ‘Hey Mercedes’ volgt het de aanwijzingen van de passagiers op. De verschillende comfort- en MBUX-functies maken het systeem nog intuïtiever en natuurlijker door onder meer bewegingen te herkennen. De spraakbediening begrijpt steeds meer soorten vragen en zoekt online naar de juiste antwoorden terwijl de bestuurder zijn aandacht bij het verkeer kan houden.

Video

Proefrit Download brochure Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?