• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

De CLA Coupé is niet alleen de meest emotionele auto in zijn klasse; het is ook één van de intelligentste.

Exterieurdesign: karakteristiek, sportief en elegant.

Door de frameloze portieren en een langgerekte taillelijn oogt de CLA Coupé karakteristiek, sportief en elegant. Smalle koplampen, een ver naar beneden doorgetrokken motorkop en een diamond grill geven de auto een sportieve aanblik. De achterzijde van de CLA lijkt buitengewoon breed door de tweedelige achterlichten en de kentekenplaat in de bumper.

Interieurdesign: hightech en jeugdige avant-garde.

De CLA Coupé heeft geen overkapping boven het dashboard, waardoor het vleugelvormige geheel zonder onderbreking van voorportier naar voorportier loopt. Het widescreen display is vrijstaand. Door de ‘sleuf’ aan de onderkant, lijkt het alsof het scherm zweeft. De sfeerverlichting in het interieur versterkt deze illusie. Verdere hoogtepunten aan het interieur zijn de luchtuitstroomopeningen in turbinelook.

MBUX-interieurassistent: nog intelligenter, nog intuïtiever.

De MBUX-interieurassistent herkent gebaren, waardoor de verschillende MBUX-functies beter te bedienen zijn. Het systeem werkt zowel bij daglicht als in volledige duisternis. De elementen van het actieve menu lichten op zodra een hand het scherm nadert. Ook is er een persoonlijke favorietenfunctie en herkent de MBUX wie het systeem bedient.

Video

Proefrit Download brochure Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?