De nieuwe S-Klasse Coupé.

Riskeer een affaire.

S-Klasse Coupé.

Laat u verleiden door de achterzijde van de S-Klasse Coupé. Een absoluut highlight vormen de nieuwe, innovatieve oled-achterlichten, die zowel overdag als 's nachts voor opvallend design zorgen. De S-Klasse Coupé is een toonbeeld van kracht.


Interieur.

Ongetwijfeld hebt u een zwak voor deze features. Instrumenten die zijn ondergebracht achter doorlopend glas. Nieuwe touch control buttons die onmiddellijk reageren wanneer ze worden aangeraakt. Het kristalheldere display met hoge resolutie in HD-kwaliteit is daarvan een loepzuiver highlight. De sportieve driespaaks stuurwielen, fraai verchroomd, en met een uitstekende grip, zijn eveneens nieuw. Als optie kunnen nu ook houten sierdelen worden verwarmd, net zoals de lederen bekleding.


Het onderstel, een meesterwerk van ingenieurskunst.

Een onderstel dat zich automatisch aanpast aan het wegdek en dwarskrachten tegenwerkt. Dat klinkt als magie, en is dat ook. We hebben het MAGIC BODY CONTROL genoemd, met curve tilting-functie. Daarmee beschikt de S-Klasse Coupé over onovertroffen en ontspannen rijdynamiek. Dit technologiepakket wordt gecompleteerd door DYNAMIC SELECT-rijprogramma's die zelfs in het luxesegment nauwelijks hun gelijke kennen.


Uitrustingen voor het onderstel:

 • AIRMATIC
 • AMG DYNAMIC SELECT
 • AMG-sportonderstel op basis van MAGIC BODY CONTROL
 • DYNAMIC SELECT
 • MAGIC BODY CONTROL


Transmissies – zetten kracht om in rijplezier.

De automatische transmissies van Mercedes-Benz worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dat is niet vanzelfsprekend. En net zo uniek als ons rijcomfort. Van het schakelen zult u weinig merken, van de krachtige acceleratie echter des te meer.


Uitrustingen transmissies:

 • 9G-TRONIC
 • AMG SPEEDSHIFT MCT negentraps sporttransmissie
 • AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC


Vierwielaandrijving – fascinerende tractie.

Vierwielaandrijving 4MATIC+ is het technologische schild dat bijdraagt aan het unieke rijgedrag van de S-Klasse Coupé. Het systeem zorgt niet alleen voor stabiliteit maar ook voor onovertroffen rijgedrag, dankzij de perfecte overbrenging van de kracht op het wegdek.


Uitrustingen vierwielaandrijving:

 • Vierwielaandrijving 4MATIC
 • AMG Performance 4MATIC+


Motoren en technische gegevens.

De nieuwe S-Klasse Coupé is nóg dynamischer en beschikt over verbazingwekkende efficiëntie. De krachtige V6-biturbomotor van de S 450 kan in het ECO-rijprogramma 'zeilen', waarmee brandstof bespaard wordt. De V8-biturbomotor van de S 560 blijft fascineren dankzij het gebruik van high-performance componenten van Mercedes-AMG.

Andere carrosserievarianten

S-Klasse Limousine

S-Klasse Cabriolet

proefrit

 

brochure

 

offerte

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

accessoire overzicht

 

Smeets Venlo: 077 207 99 10
Smeets Ittervoort: 047 539 99 00
Smeets Heerlen: 045 560 99 00
Smeets Maastricht: 043 350 99 00

Naar vestigingen
Contactpersonen

  Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart