Snel schakelen tijdens de WegrijWeken

Van 14 t/m 23 september bij Smeets Autogroep


Het zijn WegrijWeken bij de Mercedes-Benz dealer en dat betekent snel schakelen, ook op de automaat. Want die rijdt u nu op meerdere modellen* zonder meerprijs. Bovendien profiteert u tijdelijk van slechts 0,99% actierente.** Zo rijdt u uw nieuwe Mercedes-Benz wel heel aantrekkelijk.


Een automaat zonder meerprijs

Het voordeel van de automaat zonder meerprijs varieert per model, maar kan oplopen tot wel € 2.541 incl. BTW. Zo kunt u, afhankelijk van het model, zonder extra kosten genieten van een soepel schakelende 7-traps automaat met dubbele koppeling (7G-DCT) i of de 9G-TRONIC automatische versnellingsbak. En dat maakt rijden wel zo relaxed.


0.99% rente

Alleen tijdens de WegrijWeken profiteert u bij de Mercedes-Benz daler van een speciale lage rente-actie van 0,99% op een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen. De actie geldt voor zowel Netto Financial Lease als Huurkoop.


Alles gaat snel tijdens de WegrijWeken, dus wacht niet te lang met schakelen en kom tussen 14 en 23 september langs bij de Smeets Autogroep.


--

* Van toepassing op de Compact Cars A-Klasse, B-Klasse, CLA en GLA. En C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180 (op de motoren waar de automaat niet standaard is). Geldig bij bestelling van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen voor de periode 14 tot en met 23 september 2017. Niet geldig in combinatie met C-Klasse Coupé & Cabrio ‘Night Edition’, en de actie Voorraad- en inruilvoordeel. De automaat actie geldt ook voor de Business Solution en Business Solution AMG-modellen.
** Zakelijk aanbod. Netto Financiële Lease. Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V.
- De actie Automaat zonder meerprijs is niet geldig in combinatie met Privélease.