Voorraadactie 

Wilt u op vakantie met een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen? U heeft nu de kans om de modellen uit voorraad met extra voorraadvoordeel te kopen bij Smeets Autogroep. Zo profiteert u van voorraadvoordeel, een kosteloze upgrade van het optiepakket (B-, C-, E-Klasse uit voorraad) én van een actierente van slechts 1% voor zakelijke rijders. 
Modellen uit voorraad met extra voordeel

Profiteer nu van speciale acties. Bekijk de actuele voorraad en profiteer van deze zomeracties!
Bekijk de voorraad

Upgrade editions

Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. In plaats van bijvoorbeeld het Ambitionpakket leveren wij zonder meerprijs het uitgebreidere Prestigepakket. Bekijk alle informatie over deze actie op de speciale actiepagina.


Actierente van 1% 

Wanneer u er nu voor kiest om een Mercedes-Benz te gaan rijden, profiteert u van extra lage rente! Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens uit voorraad, betreffende A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse (non facelift) en E-Klasse. AMG-voertuigen en taxi's uitgesloten. Geldig op klantorders van 1 juli 2018 t/m 31 augustus 2018 en geldig i.c.m Business Solutions, Upgrade Editions en Sport Editions, voorraadpremie & inruilpremie. Vraag onze verkopers naar de voorwaarden.