GLA Upgrade Editions

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLA. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 31 maart 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-. De GLA Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Particulier

Voor de GLA Upgrade Edition kunt u het Businesspakket zonder meerprijs upgraden naar het Premiumpakket. Of krijg voor de prijs van Premiumpakket de inhoud van het zeer rijk uitgeruste Premium Pluspakket. Bekijk alle details van de pakketten en het rekenvoorbeeld hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zakelijk

Speciaal voor zakelijke rijders zijn er ook Upgrade Editions beschikbaar op basis van de Business Solutions modellen. Deze Business Solutions kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden. Tot 31 maart 2018 kunt u op de GLA Upgrade Edition het Business Solutionpakket zonder meerprijs upgraden naar het Business Solution Pluspakket. Of krijg voor de prijs van het Business Solution Pluspakket de inhoud van het zeer rijk uitgeruste Business Solution AMGpakket. Bekijk alle details van de pakketten en het rekenvoorbeeld hieronder.