De smart electric drive met een actieradius tot 160 kilometer

De smart electric drive is vanaf nu leverbaar bij ons. smart is het enige merk die het volledige productengamma elektrisch beschikbaar heeft.

Met de smart electric drive kies je niet zomaar een elektrische auto. Je kiest de elektrische auto die perfect bij je past: een tweezitter, vierzitter of cabrio. Want als enige autofabrikant biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan.
Elk model is een echte smart: dynamisch en wendbaar voor perfecte rijeigenschappen in de stad. De elektromotor levert een dynamisch acceleratievermogen, en dat merk je al meteen op de eerste meters.

De smart electric drive heeft 4% bijtelling. U rijdt deze stadsauto al vanaf € 23.995.
De belangrijkste zaken op een rij:

  • smart is de enige autofabrikant ter wereld die zijn modellen aanbiedt met zowel verbrandingsmotoren als elektromotoren: de smart fortwo, de smart fortwo cabrio en de smart forfour zijn allemaal leverbaar met electric drive-techniek
  • De smart fortwo cabrio is momenteel de enige cabriolet met elektromotor
  • Met een koppel van 160 Nm maakt de 60 kW elektrische smart een snelle acceleratie mogelijk
  • Een volledig opgeladen accu heeft genoeg vermogen voor een afstand van circa 160 km volgens de NEDC, wat deze auto perfect maakt voor stadsgebruik
  • Met de high-performance onboard-acculader kan de smart electric drive twee keer zo snel worden opgeladen als voorheen (afhankelijk van de landuitvoering en het lokale elektriciteitsnet)
  • Met de nieuwe snellader (tegen meerprijs leverbaar vanaf 2017) kan de accu in minder dan 45 minuten volledig worden opgeladen (afhankelijk van de landuitvoering en het lokale elektriciteitsnet)

 


Elektrische voertuigen – disclaimer

De actieradius van dit voertuig werd gemeten op basis van de officiŽle opgelegde NEDC (New European Driving Cycle). De resultaten van deze test, die in een laboratorium-omgeving wordt uitgevoerd, kunnen bijgevolg afwijken van de werkelijke actieradius en van het werkelijke verbruik van het voertuig. De reŽle actieradius en verbruik van het voertuig zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals, zonder dat deze opsomming limitatief is: het gebruik van het voertuig, de rijstijl, de laadtoestand van het voertuig en de batterij, de weersomstandigheden en de buitentemperatuur. Het is niet uit te sluiten dat de werkelijke actieradius van het voertuig als gevolg van het specifieke praktijkgebruik en externe factoren met 30% of meer van de opgegeven (NEDC) testwaarde kan afwijken. Voor alle bijkomende informatie kunt u terecht bij onze verkoopadviseurs. Deze kunnen u helpen om een voertuig te kiezen dat aansluit bij uw behoeften.