Smart Deal Days: Nu extra veel voordeel op een smart uit voorraad


 

Een smart uit voorraad is deze maand extra voordelig! Rijd daarom snel weg in uw nieuwe fortwo, fortwo cabrio of forfour. Het extra voordeel loopt al snel op tot maar liefst € 3.500! En zowel de benzine- als de revolutionaire elektrische modellen maken onderdeel uit van deze actie. Race daarom snel naar één van onze showrooms en ervaar zelf het gemak van deze veelzijdige stadsauto!


Alle voorraadmodellen kunt u heel eenvoudig inzien op onze smartsite:


 

Actievoorwaarden:

  • Geldig op alle smart modellen, getekende klantorders van 1-09-2017 t/m 30-09-2017 en premie is uitsluitend geldig op voorraad incl. pijplijn auto’s met uiterste registratie t/m 30-9-2017.
  • Premie is niet van toepassing op fortwo nightrunners (coupé/cabrio), forfour SPORT editie en Business Solutions uitvoeringen.
  • Niet geldig in combinatie met privélease en ED wallbox actie. Deze actie is wel te combineren met de MBFS financieringsacties van 2,99%.
  • Niet geldig in combinatie met Corporate Sales ondersteuning o.b.v. Fleet- of Lease Account nummer / special & rental deals / VIP of Diplomaten ondersteuning.

Een fleetowner kan dus de keuze maken om gebruik te maken van het actievoordeel óf de overeengekomen condities met de afdeling Corporate Sales.