Korting tot € 6.500 incl. BTW en gratis 4 jaar garantie. Rijden in een smart is vooral heel erg slim, het is een opvallende auto waarmee je zeker gezien mag worden. Bij zo’n opvallende auto hoort natuurlijk ook een opvallende korting. Als je nu kiest voor een smart uit onze voorraad, dan kan je voordeel oplopen tot maar liefst € 6.500. Vraag online een proefrit en/of offerte aan of kijk direct in onze voorraad of de smart van je dromen ertussen staat.


smart introduceert de Business Solutions voor benzine modellen en de electric drives.  De smart Business Solutions zijn standaard goed uitgerust en zijn daarom zeer geschikt voor de zakelijke rijder. Natuurlijk met een aantrekkelijke fiscale waarde. De smart electric drive modellen zijn verkrijgbaar met 4% bijtelling!

Bij aanschaf van een smart EQ fortwo of forfour ontvang je nu een:

- Gratis smart wallbox
- een installatiekorting van € 750
- laadtegoed bij publieke laadpalen t.w.v. € 665 (2.000 kWh)
- een Benelux laadpas t.w.v. € 90 voor 1 jaar


Bekijk hier de actie
Je rijdt op basis van privé-lease al een smart fortwo of forfour vanaf € 219 p.m. ALL-IN (nog geen € 8 per dag).

Geen onverwachte kosten; Geen voorschot; Al vanaf 18 jaar; Vast bedrag per maand

Wat is prettiger dan comfortabel rijden en zonder zorgen genieten van jouw smart? De smart autoverzekering is een complete WA-  casco (all risk) verzekering. Met de smart autoverzekering ben je verzekerd van uitstekende voorwaarden tegen een gunstige premie.

In het eerste jaar betaal je maar € 35,- per maand voor de smart fortwo of forfour, ongeacht de verzekerde waarde, schadevrije jaren, leeftijd of kilometrage.  Deze actie is geldig t/m 31 december 2018.


Wil je meer weten over de uitstekende voorwaarden en aantrekkelijke vergoedingen,  bekijk hier de actiepagina


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart