Rente-actie voor nieuwe modellen


Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes-Benz hebben wij een actierente. Tijdelijk voor 3,49% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door aankoop van een voertuig uit voorraad of door het afsluiten van een verzekering of servicecontract zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen. Smeets Autogroep legt u graag alle details uit.


> Bereken tarief


Actievoorwaarden

  •  Geldig op alle nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens
  •  Geldig voor Netto Financial Lease & Huurkoop
  •  Geldig op klantorders van 1 april t/ 30 juni 2019
  •  Oók i.c.m. Business Solutions of i.c.m. voorraadpremie & inruilpremie
  •  Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-
  •  Looptijd: 24 t/m 60 maanden
  •  Maximaal 1,0% rentekorting:

     -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een voertuig uit voorraad

     -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een servicecontract via MBFS of bij aankoop van een verzekering via MB Insurance Services.

  •  Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V. Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT


* Dit aflopend krediet in de vorm van huurkoop wordt u aangeboden door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. (KvK nummer 30079040, AFM vergunningsnummer 12013436) onder voorbehoud van kredietacceptatie. Elke kredietaanvraag wordt getoetst bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Tegelijk met betaling van de laatste maandtermijn dient een slottermijn te worden voldaan. Deze slottermijn bedraagt € 0,-. In de vaste debetrentevoet op jaarbasis komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking, omdat Mercedes-Benz Financial naast de rente geen andere kosten berekent, is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) gelijk aan de debetrentevoet. De Algemene Voorwaarden Huurkoop Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. zijn van toepassing. De kredietovereenkomst wordt afgesloten op uw privé naam. Alle bedragen inclusief btw. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart