• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz Airco Reiniging Plus.

Een frisse zomerstart.

Airco Reiniging Plus bij Smeets Autogroep

Het is belangrijk dat uw airco goed functioneert en betrouwbaar is. Zonder goed onderhouden airco op pad gaan is geen goed plan. Wanneer bijvoorbeeld de vloeistoffen (koelmiddel of compressorolie) niet zijn aangevuld, kan het zo zijn dat de airco niet meer functioneert na enkele dagen intensief gebruik. Het regelmatig onderhouden van de airco voorkomt hoge kosten. Wanneer de airco droogloopt of kapot gaat dient deze vervangen te worden, en dat kost dan natuurlijk meer geld. Wij bieden u graag een speciale actie aan, zodat u optimaal kunt genieten van de airco in uw auto. Bekijk hieronder de video om te zien hoe een airco cleaning in zijn werking gaat. 


 

Maak een afspraak!

 Airco Cleaning - € 89

Wij gebruiken een desinfectiemiddel voor het pollenfilterhuis en aangrenzende luchtkanalen van het airco-systeem. Dit desinfectiemiddel verwijdert onaangename geurtjes uit de airco-installatie van de auto en zorgt ervoor dat de volledige airco van uw auto grondig gereinigd wordt. Onze reiniger is milieuvriendelijk, veilig en zeer geschikt voor kleine kinderen en allergie- of astmapatiënten. 


Airco Cleaning Plus - € 219

(i.c.m. servicebeurt B: € 135)


Met Airco Cleaning PLUS gaan wij nóg een stap verder. Bij Airco Cleaning Plus geven wij uw airco groot onderhoud. Vervolgens worden ook de behuizing van het interieurfilter, de omliggende kanalen gereinigd en het filter - dat pollen en fijnstof uit de lucht filtert - vernieuwd. Zodat de lucht in uw interieur weer 100% schoon is. Vervolgens wordt uw airco-unit gekeurd middels een grondige inspectie. Hiermee controleren we of alle onderdelen van uw airco optimaal werken. Daarnaast vullen wij het koelmiddel en de compressorolie van uw airco-unit aan.
 

Waar bent u naar op zoek?