Voordelig financieren van uw 'nieuwe' occasion

 Dat kan al vanaf 4,99% rente.

Uw 'nieuwe' occasion is nog nooit zo dichtbij geweest. Bij Mercedes-Benz Financial Services profiteert u namelijk van een speciale rente-actie vanaf  5,49% (4,99% op voertuigen jonger dan 12 maanden) op een gebruikte Mercedes-Benz personenwagen.


Zoek uw nieuwe Mercedes-Benz uit, bereken uw maandbedrag en profiteer nu van dit extra scherpe actietarief!


Bereken uw maandbedrag


Actievoorwaarden:

  • Geldig op alle gebruikte Mercedes-Benz Personenwagens ouder dan 12 maanden
  • Geldig voor Huurkoop
  • Minimaal te financieren bedrag € 5.000,-
  • Looptijd: 24 t/m 60 maanden

Ga naar de SterOccasion website en zoek uw nieuwe Mercedes-Benz uit!


Bestelwagen

Heeft u interesse in een gebruikte Mercedes-Benz bestelwagen? Certified is het kwaliteitskeurmerk voor gebruikte Mercedes-Benz bestelwagens waardoor u altijd verzekerd bent van de kwaliteit die u mag verwachten.


Bekijk het ruime aanbod op Certified


Dit aflopend krediet in de vorm van huurkoop wordt u aangeboden door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. (KvK nummer 30079040, AFM vergunningsnummer 12013436) onder voorbehoud van kredietacceptatie. Een kredietaanvraag wordt getoetst bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Tegelijk met betaling van de laatste maandtermijn dient een slottermijn te worden voldaan. Deze slottermijn bedraagt € 0,-. In de vaste debetrentevoet op jaarbasis komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking, omdat Mercedes-Benz Financial naast de rente geen andere kosten berekent, is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) gelijk aan de debetrentevoet. De Algemene Voorwaarden Huurkoop Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. zijn van toepassing. De kredietovereenkomst wordt afgesloten op uw privé naam. Alle bedragen inclusief btw. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

 

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart