• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Pure luxury and class.

De nieuwe S-Klasse.

De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse

Zoals u hem gewend bent

De nieuwe S-Klasse

Mercedes-Benz geeft vorm aan de volgende generatie moderne en individuele mobiliteit met innovaties waarbij de mens centraal staat. De S-Klasse staat symbool voor de fascinatie van het merk en vormt de maatstaf in het topsegment. De nieuwe luxe limousine kan worden ervaren met vier zintuigen: zien, voelen, horen en ruiken. Tegelijkertijd biedt het model een veelvoud aan innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van ondersteuning, bescherming en communicatie. 

Vernieuwd innovatief interieur

Nieuwe generatie MBUX

De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse herdefinieert het automotive topsegment met tal van innovaties. Het model wordt niet alleen veel intelligenter, het tilt ook de rijbeleving naar een nieuw niveau. De mens staat daarbij centraal en kan de luxe limousine met alle zintuigen ervaren. Zo biedt de nieuwe generatie Mercedes-Benz User Experience (MBUX) zowel de bestuurder als de passagiers innovatieve mogelijkheden voor communicatie en personalisatie. Meer dan ooit voldoet het interieur aan de eis van een 'Third Place', een privéruimte tussen huis en werk.  

Nu nog veiliger

Ook op veiligheidsgebied creëert de S-Klasse nieuwe maatstaven. Zo is het de eerste in serie geproduceerde personenwagen met airbags achter ter bescherming van de passagiers op de achterbank bij een frontale botsing. Deze en vele andere innovaties onderstrepen de claim van Mercedes-Benz dat de S-Klasse de beste auto ter wereld is.

Driving Assistence System

Kan het rijassistentiesysteem nog meer verbeterd worden? Ja, met de nieuwe S-Klasse heeft Mercedes-Benz een nog grotere stap gemaakt richting geheel ongelukvrij rijden. De bestuurder wordt geassisteerd met het besturen van het voertuig door een tal van nieuwe of uitgebreide rijassistentiesystemen. Wanneer gevaar nadert, zullen de assistentiesystemen de bestuurder helpen met reageren en het gevaar zo goed mogelijk proberen te voorkomen. Active Parking Assist en de 360° camera met het nieuwe 3D view assisteren de bestuurder nu gemakkelijker en handiger dan ooit tevoren tijdens het parkeren, wegrijden of rijden in krappe omgevingen. 

Vanaf december 2020 in de showroom

Plan een afspraak

Wilt u de nieuwe S-Klasse in levende lijve ervaren? Vanaf 21 november is de nieuwe S-klasse in de showroom te bewonderen. Plan alvast een afspraak zodat u alle tijd krijgt om als eerste dit nieuwe model te ontdekken.

 

088 - 889 1234

 

Waar bent u naar op zoek?