• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Made to win the day.

De nieuwe E-Klasse.

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

Intelligentie wordt fascinerend

De nieuwe E-Klasse

Met meer dan 14 miljoen afgeleverde Limousines en Estates sinds 1946 is de E-Klasse de bestverkochte modelserie in de geschiedenis van Mercedes-Benz. Hij wordt door velen gezien als het 'hart van het merk'. De nieuwe E-Klasse geniet van een dynamischer design, next generation rijassistentiesystemen, nog meer comfort in het interieur door de introductie van MBUX en efficiëntie door middel van elektrificatie van de aandrijflijnen.

Cockpit met het intelligente MBUX

Nóg meer comfort in het interieur

De vernieuwde E-Klasse is voorzien van een compleet nieuw stuur. Het combi-instrument en het mediadisplay worden bediend met behulp van veegbewegingen over de touch control-buttons. Er wordt niet meer gewerkt met knoppen, maar in plaats daarvan reageert het stuur op vingerafdrukken. Tevens heeft MBUX zijn weg gevonden naar de E-Klasse, waarmee het gebruiksgemak van de E-Klasse nóg beter wordt. Andere highlights zijn de standaard touchscreenbediening van het mediadisplay en het gebruik van augmented reality-technologie wanneer de navigatiefunctie actief. Het nieuwe ENERGIZING-comfortprogramma bundelt verschillende comfortsystemen in de auto en maakt gebruik van muziek- en lichtstemmingen en een aantal massagemodi voor een breed scala aan wellnessprogramma's.

Dynamisch, efficiënt, emotioneel en aantrekkelijk

De E-Klasse Coupé en Cabriolet

De emotionele uitstraling van beide droomauto's is verder versterkt door de modelvernieuwing. De E-Klasse Cabriolet met klassieke stoffen kap biedt langeafstandscomfort voor maximaal vier personen. En dat het hele jaar door: als optie kan de Cabriolet worden uitgerust met het elektrische windscherm AIRCAP en de hoofdruimteverwarming AIRSCARF. Met zijn expressieve coupéachtige proporties, strakke en sensuele vormgeving en comfort voor vier personen combineert de E-Klasse Coupé de schoonheid en klassieke eigenschappen van een Gran Turismo met de modernste techniek.

Een nieuwe richting

De E-Klasse All-Terrain

Geen enkele E-Klasse is zo veelzijdig als de All-Terrain, een combinatie van typische SUV-talenten met de luxueuze uitrusting van de Estate. Al met al is de E-Klasse All-Terrain inspirerend markant. Het design van de All-Terrain belichaamt met krachtige SUV-kenmerken een urban lifestyle. Heel veel details van dit model zijn dan ook veel meer dan alleen maar fraai design. Het luchtveringssysteem AIR BODY CONTROL en de grotere wielen, bijvoorbeeld, zorgen ervoor dat de Mercedes-Benz E-Klasse ook heer en meester is in het terrein.

Vanaf nu bij Smeets in de showroom

Plan een afspraak

Wilt u de nieuwe E-Klasse in levende lijve ervaren? Maak dan een afspraak zodat we met u kunnen voorstellen aan deze nieuwe aanwinst.

088 - 889 1234

 

Waar bent u naar op zoek?