• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

The Essence of Luxury.

Mercedes-Maybach

Het leven biedt oneindig veel mogelijkheden. Daarom wilt u elke dag opnieuw de beste keuzes maken. Ervaar nu wat het is om onderweg volop te genieten van exclusiviteit: in een luxe limousine met een legendarische naam. Ontdek een plek waar u onvergetelijke momenten zult beleven: de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse en GLS-Klasse.

In de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse betekent luxe veel meer dan alleen tijdloos design, mooi leder en onovertroffen comfort. Deze toplimousine staat geheel in het teken van een van de belangrijkste doelen van een businessplan: topprestaties leveren. De nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse is dan ook het perfecte bewijs dat u uw werk uitstekend weet te combineren met de aangename kanten van het leven. Dat is immers de ware definitie van luxe. Onze productexperts bij Smeets Autogroep praten u graag bij over de ongekende mogelijkheden over de nieuwe legende.

De nieuwe Mercedes-Maybach GLS-Klasse: een luxe jacht, een directiebureau, een wellness-oase. Het interieur van de nieuwe Mercedes-Maybach GLS-Klasse kan alles voor u betekenen, met topklasse high-end entertainment, eersteklas zit- en ligcomfort en een koelvak met verzilverde champagneflûtes. Ook over deze iconische Maybach-SUV praten onze productexperts u graag bij. 

Via de contactpersonen-pagina ziet u de gegevens om contact op te nemen met de Mercedes-Maybach verkoopadviseur.

Contactpersonen

Ontdek de Maybach S-Klasse

Ontdek de Maybach GLS-Klasse

 

Waar bent u naar op zoek?