• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Electric now has a Mercedes

De toekomst van elektrisch rijden

Nieuwe aandrijving, Nieuw Merk

Mercedes-Benz EQ

Mercedes-Benz brengt haar elektrische auto's uit onder het product- en technologiemerk EQ. EQ staat voor intelligente mobiliteit en vertaalt het elektrisch rijden naar het aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier, comfort, veiligheid en betrouwbaarheid zoals u van Mercedes-Benz gewend bent. 

Mercedes-Benz is haar elektrisch assortiment steeds verder aan het uitbreiden. Zo presenteerden bieden we u op dit moment de EQC. Daarnaast volgt binnenkort de eerste volledig elektrische premium MPV: de EQV. Daarnaast beschikken we al over een breed scala aan (plug-in) hybrids en de volledige elektrische smarts. Dus, op de vraag: "is er ook een elektrische auto die bij mij past?", is bij ons het antwoord altijd ja.

Drive Electric, Stay Mercedes

EQC

De nieuwe Mercedes-Benz EQC is een puur elektrisch aangedreven crossover met veel ruimte en comfort. Tot u accelereert, want dan verandert de auto in een sportwagen. Bij het wegrijden staat direct de volledige trekkracht ter beschikking waardoor de EQC naar voren wordt gekatapulteerd. Het resultaat is een compleet nieuwe en fascinerende rijdynamiek. Het is tevens de eerste volledig elektrische productiewagen van Mercedes-Benz

Het beste van 2 werelden

(Plug-in) Hybrids

Onze EQ Power-modellen met plug-in hybride-aandrijving verenigen het beste uit twee werelden: de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor met de actieradius van een verbrandingsmotor. Of u met uw plug-in hybride alleen in de stad rijdt of langere afstanden aflegt, in onze vloot vindt u zeker een model dat perfect bij u past. Op dit moment zijn de volgende modellen leverbaar als Plug-in Hybride.

  • A-Klasse Hatchback en Limousine
  • C-Klasse
  • E-Klasse
  • GLC
  • GLE
  • S-Klasse
Binnenkort volgen ook de B-Klasse, CLA en GLA. 

Onze plug-in modellen zijn beschikbaar als compleet uitgeruste en financieel aantrekkelijke Business Solutions.

Zorgeloos rijden

Opladen en services

Elektrisch rijden en opladen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar het opladen hoeft daarom geen zorg te zijn. Uw elektrische wagen opladen kan op verschillende locaties: thuis, op het werk of bij een openbaar oplaadstation. Het beste is om eerst te bepalen waar uw auto het vaakst of het langst stilstaat. Onderweg, bij u thuis of op het werk? Afhankelijk daarvan plant u uw laadsessies in. Het is dus raadzaam om op die plek naar een passende laadoplossing te zoeken die het optimale laadvermogen ondersteunt. Nagenoeg alle openbare oplaadstations worden overzichtelijk weergegeven in de Mercedes me-app. U kunt tevens de beschikbaarheid en tarieven van elk oplaadstation raadplegen in deze handige app. Na koppeling van uw creditcard met de Mercedes me Charge-service kunt u uw laadsessie activeren en afrekenen in heel Europa. Deze service is de eerste drie jaar gratis. Ook in het navigatiesysteem van de elektrische modellen worden de openbare oplaadstations weergegeven en kunt u er eenvoudig naartoe navigeren. De EQC optimaliseert bovendien automatisch de route op basis van beschikbare laadpunten indien u onderweg moet bijladen.

100% elektrisch

smart

Als dochterbedrijf onder de paraplu van Mercedes-Benz is smart. Een automerk dat uitsluitend elektrische auto's maakt. Kernwaarden zijn innovatie, efficiëntie en gebruiksgemak, resultaat is de ultieme stadsauto. Het bedrijf is ontstaan door het streven van Mercedes-Benz om een kleine auto voor in een grote stad te maken. Beschikbare modellen zijn de ForTwo, de ForTwo Cabrio, en de ForFour, die allen volledig elektrisch zijn.

  


 

Waar bent u naar op zoek?